Termeni şi condiţii

Acest website își propune să informeze publicul prin intermediul unor articole complete și practice.

Cu toate acestea însa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.myaccountant.eu sau in orice alt produs care este realizat și promovat de www.myaccountant.eu nu reprezinta activitate de consultanța juridică.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situații standard și nu sunt adaptate situației dvs. particulare. De aceea, vă recomandăm ca,înainte de a aplica aceste sfaturi la situația dvs. particulară, să cereti sfatul unui profesionist.
WWW.MYACCOUNTANT.EU nu poate fi facut răspunzator în nici o măsură, pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informatiilor furnizate de www.myaccountant.eu.

Termeni si conditii de acces a siteului www.myaccountant.eu
Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție. Prin accesarea siteului www.myaccountant.eu aflat la adresele http://www.myaccountant.eu și http://myaccountant.eu, denumit în continuare "MYACCOUNTANT.EU", sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website, sunteți ținut să respectați termenii documentului de mai jos asupra căruia ați fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de SC BELLA EXPERT CONT SRL.
În situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, vă rugăm să părăsiți myaccountant.eu și să nu mai accesați acest site. Orice acces al myaccountant.eu va fi considert, de acum încolo, un accept al termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos.


Termenii prezentului document dateaza de la 01 decembrie 2010.

1. Protecția proprietății intelectuale
Continutul și designul myaccountant.eu, precum și orice alt material având legatură cu myaccountant.eu trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Continut myaccountant.eu"), aparțin myaccountant.eu și colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele myaccountant.eu fără a deține o permisiune scrisă din partea myaccountant.eu.

De asemenea, sunteți de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum și orice alt tip de mesaj publicat) în myaccountant.eu, transmiteți myaccountant.eu un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum și orice altă formă de expunere publica a materialului în cadrul myaccountant.eu și produselor myaccountant.eu, pe toată durata de existentă a drepturilor de autor asupra materialelor în cauză.

2. Utilizarea continutului myaccountant.eu
Puteți copia și printa Conținutul myaccountant.eu doar pentru folosința dvs. personală, lipsităa de intenție comercială. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul myaccountant.eu nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea myaccountant.eu:
a. reproducerea sau stocarea Continutului myaccountant.eu, precum și trimiterea acestui continut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului myaccountant.eu, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea myaccountant.eu.
c. îndepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al myaccountant.eu asupra Continutului myaccountant.eu.
Orice utilizare a continutului myaccountant.eu în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a continutului myaccountant.eu în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: bellaexpertcont@myaccountanteu.

3. Abonamente, plata abonamentelor, și alte tranzacții
Accesul la unele dintre articolele care intra în Continutul myaccountant.eu poate să fie permis doar după plata unui abonament.
Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plăți, trebuie realizate în avans, în Lei, conversiunea EURO în moneda româneasca realizandu-se la data efectuarii plății. Myaccountant.eu va solicita de 2 ori confirmarea acțiunilor care implică obligații de plată din partea dvs.. Oricum, accesul la serviciile plătite nu va fi permis decat după momentul la care se confirma transferul de bani in contul Bella Expert Cont SRL.
Prin urmare, myaccountant.eu nu va solicita niciodata abonaților săi plata unor servicii deja prestate. Nu poate să existe nici o situație în care dumneavoastra să folosiți intâi un serviciu myaccountant.eu și apoi să fiți obligați la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun că acționează în numele myaccountant.eu nu are nici o legatură cu SC Bella Expert Cont SRL sau cu echipa myaccountant.eu, și va trebui tratată ca atare.
Pentru că noi ne respectam utilizatorii, în situatia în care accesul dvs. la Continutul myaccountant.eu este întrerupt din cauza acțiunilor myaccountant.eu, veți primi înapoi suma de bani reprezentând partea din abonament rămasă neutilizată pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. In nici o situatie, myaccountant.eu nu poate fi obligat la plata unor sume de bani care să depășească în cuantum valoarea abonamentului și a taxelor de transfer a abonamentului în contul SC Bella Expert Cont SRL.
Myaccountant.eu poate fi folosit, de unii dintre partenerii săi de afaceri, drept bază pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. In aceasta situație, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se va încheia între dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu între dvs. și myaccountant.eu.

4. Suspendarea accesului
Myaccountant.eu poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Continutul myaccountant.eu sau la o parte a acestui continut.
In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

5. Schimbari ale siteului
Myaccountant.eu își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale Continutului sau. De asemenea, myaccountant.eu își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul său conținut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului este protejat de o parola. Vă recomandăm să nu dezvaluiți nimanui aceasta parola. Myaccountant.eu nu vă va cere niciodata parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvaluiți aceasta parola peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa vă amintiți să semnati log off / sign out din contul dvs. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de myaccountant.eu, la sfârsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideti fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în siteurile sau serviciile furnizate de MYACCOUNTANT.EU
Aceste sfaturi sunt destinate să înlature accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public.

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, myaccountant.eu nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisa către noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) în contul myaccountant.eu, indiferent că accesul se rezlizează de catre un utilizator sau un abonat myaccountant.eu.Myaccountant.eu nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei rețele la Continutul său. În situația în care se descoperă accese de acest gen, myaccountant.eu își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul său, fără posibilitatea returnării sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit de dvs.

7. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. către myaccountant.eu va fi folosita doar în concordantă cu termenii Acordului de Confidentialitate al Myaccountant.eu.

8. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Myaccountant.eu
Myaccountant.eu vă poate pune la dispoziție forumuri de discutie, clienți de CHAT, clienți de Instant Messenger și alte platforme de comunicare între dvs. și ceilalti utilizatori Myaccountant.eu. În ideea în care myaccountant.eu nu poate și nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabila), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de myaccountant.eu este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o forma unanim recunoscută în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri și servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor myaccountant.eu nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de myaccountant.eu sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care myaccountant.eu vi-l poate pune la dispozitie este limitat de folosirea acestuia doar în conformitate cu cerințele legii sau ale moralei.
- Nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire în nici un fel la mesaje care contin informatii confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita funcționalitatea myaccountant.eu sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteți colecta în nici un fel informatie indentificabilă personal de la utilizatorii sau membri myaccountant.eu.
- Nu puteți restrictiona sau elimina accesul unor alți utilizatori la platformele de comunicație puse la dispozitie de myaccountant.eu
- Nu puteti publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje a căror sursa este ascunsă.
Prin transmiterea mesajelor dvs. către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicație myaccountant.eu (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteți de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil și veti despagubi myaccountant.eu pentru price pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmitereii sau referinței de de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent.
Forumul, Chatul Myaccountant.eu, precum și orice altă platforma de comunicatie Myaccountant.eu care face posibilă publicarea unor teste, conțin mesaje trimise de utilizatori, asupra cărora Myaccountant.eu nu are nici un control. Myaccountant.eu nu poate garanta acuratețea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest acord, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inșelătoare, incompleta, incorectă sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Imaginea prezentantă de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile Myaccountant.eu sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate în Myaccountant.eu, sunteți de acord să cedați myaccountant.eu dreptul nelimitat și neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atenție !
Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, myaccountant.eu nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului myaccountant.eu, a software-ului myaccountant.eu ori a produselor si serviciilor aparute sub egida myaccountant.eu. Myaccountant.eu nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca myaccountant.eu va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Myaccountant.eu nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, myaccountant.eu nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea myaccountant.eu, sunteti de acord sa exonerati de raspundere myaccountant.eu pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forta Majora
myaccountant.eu, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre myaccountant.eu nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile myaccountant.eu, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa myaccountant.eu. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la myaccountant.eu, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele myaccountant.eu, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. myaccountant.eu este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, myaccountant.eu va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor myaccountant.eu dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de myaccountant.eu pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in myaccountant.eu pot sa fie furnizate de terte persoane cu care myaccountant.eu are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului myaccountant.eu pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Myaccountant.eu nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, myaccountant.eu nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din myaccountant.eu.
Notficari Orice notificare catre myaccountant.eu trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

12. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Vă mulțumim,


Print   Email