Prestez servicii de întreținere și reparații. Afacerea aceasta reprezintă totul pentru mine și familia mea. Cum mă asigur că este rentabilă și va fi de succes în viitor?

Întreprinderile individuale, persoanele fizice autorizate sunt forme de afacere  diferite față de societăți.  Aceaste forme de afacere reprezintă un mod de viață pentru întreprinzătorii persoane fizice și familile lor. Există diferite tipuri de impozitare și contribuții obligatorii precum și moduri diferite de evidența contabilă și fiscală care trebuiesc luate în considerare.

Consultantul vostru trebuie cunoască în amănut prevederile referitoare la activitatea desfășurată, să țină cont de circumstanțe și să vă ofere vouă și familiei voastre sfaturile pe care le doriți despre afacere. Pentru a determina rentabilitatea este indicată o analiză a veniturilor și cheltuielilor dintr-o perioadă, preferabil un an calendaristic, astfel se pot determina concret care sunt cheltuielile permanente, cele ocazionale, dacă veniturile acoperă costurile, ce alternative există pentru dezvoltarea afacerii. Chiar dacă încasările sunt mai mari decât plățile nu înseamnă că firma este neapărat rentabilă.

Debut, creștere, dezvoltare

Strategia noastră

Stabilirea valorilor oferite clienților

Optimizarea relației cu clienții

Întocmirea și depunerea declarațiilor la timp

Alegerea sistemului optim de impozitare

Controlul veniturilor și cheltuielilor

Dezvoltare și inovare

Alegerea modului optim de distribuție

Evidența corectă a încasărilor și plăților

Calculul corect al impozitului pe venit

Soluții care permit o identificare ușoară și rapidă a activității

Rapoarte personalizate

Pentru proprietarul afacerii care trebuie să ia decizii zilnice în activitatea curentă, cunoașterea în timp real a veniturilor și cheltuielilor din activitatea desfășurată este foarte importantă, raportul personalizat este o soluție care permite o identificare rapidă și ușoară a acestora, raportul este actualizat lunar în funcție de dorințele clientului și documentele puse la dispoziție.
Spre deosebire de raportele lunare clasice, acest raport permite evaluări rapide și prietenoase cu utilizatorul.

Informare. Sprijin. Soluții.

Serviciile noastre

Declarații fiscale

Declarații fiscale
Estimarea veniturilor și a cheltuielilor în funcție de activitatea desfășurată, calculul impozitului pe venit, completarea și depunerea declarațiilor.

Evidență contabilă

Evidență contabilă
Vă putem ajuta cu împărțirea responsabilităților prin servicii de contabilitate primară, contabilitate de gestiune, salarii și contribuții, declarații, taxe și impozite.

Registre obligatorii

Registre obligatorii

Existența registrelor contabile obligatorii precum și o evidență contabilă corectă și completă constituie unul dintre obiectivele societății Bella Expert Cont.

Salariați și contribuții

Salariați și contribuții
Avem pregătirea, capacitatea și disponibilitatea de a vă ajuta în alegerea variantei optime de angajare în funcție de necesitățile afacerii voastre și de capacitatea financiară.

Dorești să ne contactezi în legătură cu PFA, Întreprinderi Individuale