terasa.jpg

Dețin o microîntreprindere cu activitate de comerț. Aș dorii să știu cum pot să o dezvolt și să o transform într-un succes?

Societățile mici au nevoie de sprijin în luarea multor decizii în activitatea zilnică. Au nevoie oameni care le pot oferii sfaturi profesionale deoarece înțeleg, cunosc și sunt conștienți de consecințele acestora.

Fie că este vorba de găsirea unor surse de finanțare, fonduri nerambursabile, credite, leasinguri, fie că este vorba de evidență contabilă, salariați, declarații fiscale, întotdeauna există o problema care își caută rezolvarea.

Există de asemenea întrebări referitoare la creșterea valorii afacerii -avem posibilitatea să ne extindem, ne permitem financiar? Care sunt principalele costuri ale afacerii? Ce politici de preț să aplic? Este cazul să îmi închid afacerea?

Cunoașterea partenerilor principali,  resurselor principale necesare activității, segmentului de clienți cărora le oferim produsele, relației pe care ne-o dorim cu clienții, modul în care se face distribuția, sunt aspectele importante pentru creșterea valorii afacerii și dezvoltarea ei într-un succes.

 Abordarea Bella Expert Cont în privința evidenței contabile și fiscale se potrivește cu adevărat nevoilor societăților mici.

Dorești să ne contactezi în legătură cu comerț mâncare și băuturi