• 0720358874
  • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Administrator societate

AFACERI4.png

Suntem mândrii de afacerea pe care am construit-o și am dorii să ne asigurăm că aceasta v-a continua să crească atât în vânzări cât și în profit.

Pentru societățile mai mari obiectivele și mizele sunt de asemenea pe măsură. Nivelul de sprijin necesar nu mai constă așa de mult în ajutorul de zi cu zi al afacerii ci în jurul valorii de strategie și asigurarea optimizării nivelului de performanță financiară.

Planificarea strategică și planificarea financiară ajută în luarea deciziilor de investiții, de introducere a unor noi produse pe piață, creștere și inovare, reținere și recompensare a salariaților. Toate acestea sunt zone în care societatea Bella Expert Cont poate aduce o contribuție pozitivă.

Indiferent dacă depuneți situații financiare semestriale sau anuale noi vă putem ajuta cu o revizuire a veniturilor și cheltuielilor, a activelor și pasivelor precum și un control asupra acestora pentru a vă asigura că sunt eficient utilizate și conform destinației acestora, oferindu-vă liniștea că afacerea dumneavoastră este condusă și controlată temeinic precum și că funcționează fără probleme.

Dorești să ne contactezi în legătură cu admnistrarea microentității

Logo2 BellaExpertContPentru tine, familie și afacerea ta.

A: Brașov, Str. Manole Diamandi nr.4

T: 0720 358 874

F: 0368 800 019

E:

Noutăţi prin email

Înscrie-te pentru a primi noutăți, actualizări sau sfaturi utile.

© 2016 Bella Expert Cont SRL. Toate drepturile rezervate.

Caută

Portal clienți

Utilizator:

Parola:

Email:

Paypal Adress: