• 0720358874
  • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

DESPRE

Bella Expert Cont SRL

Firmă de contabilitate și expertiză contabiliă

Societatea Bella Expert Cont a fost înfiinţată în anul 2007 de către fondatorul Damian Victoria Izabella, după ce a văzut o schimbare în mediul de afaceri. Modul tradiţional de a începe, conduce şi dezvolta o afacere nu mai era suficient. Pe piaţă existau firme care nu înţelegeau nevoile şi cerinţele, deoarece nu aveau calităţile şi experienţa necesare conducerii şi dezvoltării unei afaceri, ei erau interesaţi doar de aspectele tehnice, contextuale. Izabella a început să caute modalităţi de a lega mai eficient întreprinzătorii de propriile afaceri şi de noile tendinţe din piaţă. Astfel a descoperit serviciile de contabilitate şi consultanţă. Acestea au devenit repede o pasiune, după ce a lucrat 7 ani ca director economic şi-a lăsat slujba pentru a deschide propria afacere.  Îi face plăcere să ajute persoanele cu viziune şi dornice să-şi dezvolte propria afacerea.
Indiferent de nevoile tale de afaceri vino la Bella Expert Cont pentru a descoperii cum te putem ajuta. Prima noastră întâlnire este gratuită și fără nici o obligație din partea ta, noi îți vom oferii soluții constructive.

Ascult - Înțeleg - Te sfătuiesc

Damian Victoria Izabella

Fondator - administrator

Eu și familia mea

Eu și familia mea

Afacerea mea

Afacerea mea

Suntem soluția potrivită pentru voi?

Bella Expert Cont vrea să te ajute să-ţi descoperi potenţialul în gestionarea, conducerea şi dezvoltarea afacerii. Indiferent de stagiul afacerii te putem ajuta cu soluţii contabile şi de afaceri eficiente, la preţuri accesibile. Te informăm asupra noutăţilor financiar-contabile, a tendinţelor din domeniu, primeşti informaţii financiare şi rapoarte personalizate. Te asigurăm că fiecare client beneficiază de toată experienţa şi atenţia noastră.  Îţi oferim profesionalism, responsabilitate şi calitate.
În general Damian Izabella face toată munca. Se asigură că totul este introdus în contabilitate corect, sunt calculate obligațiile de plată, statele de plată sunt corect întocmite conform pontajelor, au fost întocmite și depuse toate declarațiile, s-au listat situațiile lunare, au fost întocmite rapoartele personalizate lunare, au fost pregătite toate dosarele clienților. Ea discută cu fiecare client în parte pentru a afla care sunt problemele, realizările sau dorințele acestuia.
Am fost înființată în anul 2007. De atunci am ajutat și ajut în continuare atât persoane fizice cât și proprietari de afaceri mici sau mijlocii. Fiecare persoană are propria personalitate și nevoie de ajutor, la fel sunt și afacerile, cer o atenție specială în funcție de activitatea desfășurată și de modul de organizare și funcționare. Am experiență în domeniul prestărilor de servicii, transportului internațional, comerțului, închirierilor de spații comerciale, asociații de proprietari, etc.
Pe mulți clienți îi sperie limbajul. Au impresia că nu o să înțeleagă nimic din ce le spui. Nu înțeleg și nici nu le plac termenii fiscali și exprimările contabile sofisticate, le place să li se spună în termeni ușor de înțeles. Dorim să fim pe aceeași lungime de undă și folosim un limbaj adecvat, dacă avem impresia că nu ne înțelegeți schimbăm strategia până ne asigurăm că vorbim aceași limbă.

Caută

Portal clienți

Utilizator:

Parola:

Email:

Paypal Adress: