Denegări de responsabilitate

Acordarea de consultanţă

Informaţiile conţinute în acest website sunt furnizate doar pentru scopuri informaţionale şi nu sunt destinate substituie obţinerea de servicii de contabilitate, fiscale, consultanţă financiară sau altele de la un profesionist contabil.Prezentarea informaţiilor prin intermediul internetului nu este destinată să substituie o relaţie contabil-client. Abonaţii la Internet, utilizatorii şi cititorii on-line sunt sfătuiţi să nu acţioneze pe baza acestor informaţii fără a solicita serviciul unui profesionist contabil.

Orice consultanţă fiscală conţinută în acest site nu este destinată a fi utilizată în scopul de a evita sancţiuni în conformitate cu legislaţia.


Acurateţea informaţiilor
În timp ce noi depunem eforturi rezonabile pentru a furniza informaţii exacte şi actualizate, nu garantăm că toate informaţiile conţinute în, sau puse la dispoziţie, prin intermediul acestui site sunt corecte, complete, fiabile, curente sau fără erori. Nu ne asumăm nici o răspundere sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni în continutul acestui website sau, dacă doriţi să contactaţi webmasterul acestui site, vă rugăm să sunaţi la +400720358874.


Renunţarea la Garanţii şi limitările de răspundere
Acest site este furnizat "ca atare" şi "cum este disponibil". Utilizarea acestui site este pe propriul risc. Noi si furnizorii noştri renunţăm la toate garanţiile. Nici noi, nici furnizorii noştri nu vom fi responsabil pentru orice daune de orice fel aduse prin utilizarea acestui website.

Link-uri către site-uriterţe părţi
Pentru confortul dvs., acest site poate conţine hyperlink-uri către site-uri şi servere menţinute de terţe părţi. Noi nu garantăm controlul, evaluarea, aprobarea sau garanţia conţinutul găsit în aceste site-uri. Noi nu ne asumăm nici o responsabilitate sau raspundere pentru acţiunile, produsele, serviciile şi conţinutul acestor site-uri sau părţile care le exploatează. Utilizarea de către dvs. a acestor site-uri este in totalitate pe propriul risc.


Print   Email