DEBUT

Ca și tânăr întreprinzător pornești în afaceri cu mult entuziasm, dar ai luat în considerare toate aspectele pentru a te asigura că o să ai succes?

Când ești debutant planificarea financiară și fiscală este probabil ultimul lucru la care te gândești. Dar este foarte important să faci planuri și strategii mai ales dacă este prima afacere.

Pe termen scurt - Alegerea tipului de afacere ce se adaptează cel mai bine cunoștințelor, aptitudinilor, obiectivelor tale financiare, pieței și viitorilor clienților. Ai diferite opțiuni eficiente pe care să le iei în considerare înainte de a demara afacerea.

Pe termen lung - Dezvoltarea afacerii implică și schimbarea obiectivelor în timp. Cu cât începi să planifici mai devreme cu atât este mai bine. Sistemul de impozitare, taxele directe și indirecte, angajarea de personal, managementul și marketingul, planificând din timp crești sansele unei dezvoltări sănătoase în viitor.

Ce poate fi mai rău - Pornești în afacere fără a avea abilități, nu știi exact ce o să vinzi și cui, capitalul necesar demarării afacerii nu îți ajunge, nu există piață de desfacere, ai ales o formă de afacere și un sistem de impozitare care nu se adaptează obiectivelor tale financiare, nu cunoști legislația.

Dorințe la început de drum

Idei de afaceri

Planifici să-ți transformi visele și ideile într-o afacere profitabilă. Visezi la propria ta afacere pentru a avea independență financiară și pentru a-ți putea utiliza pe deplin cunoștiințele și abilitățile profesionale.

Planificarea finanțelor personale

Mulți oameni pornesc în afaceri fără a ține cont de necesitățile financiare viitoare. Este ușor să confunzi nevoile personale cu cele ale afacerii, precum și forma afacerii cu imaginea de ansamblu.

Alegerea afacerii

Existența diverselor forme de afaceri te pune în dificultate. Nu știi care este forma de afacere ce se adaptează cel mai bine nevoilor și obiectivelor tale financiare.

Deschiderea firmei

Nu știi ce documente sunt necesare înființării unei societăți, unde trebuie să mergi și ce trebuie să faci, formularele îți dau bătăi de cap iar tu nu stai bine cu timpul.

Soluțiile noastre pentru succesul tău

Identificarea punctelor forte și slabe, a riscurilor și oportunităților

Chestionare, sfaturi, strategii și modele de afaceri, Studierea pieței și a concurenței, Identificarea problemelor din piață și a oportunităților, Găsirea soluției optime de acces pe piață în funcție de dorințele clienților

Identificarea avantajelor și dezavantajelor formelor de activitate

Stabilirea obiectivelor finanicare, Alegerea afacerii în funcție accesul la banii investiți, Avantajele fiscale viitoare și răspunderea juridică, Posibilitatea de a te dezvolta și transforma în alt tip de societate, Ușurința de operare și portabilitate.

Întocmirea documentelor necesare și demararea procedurii de deschidere a afacerii

Verificarea și rezervarea firmei, Stabilirea domeniului de activitate, Redactarea actul constitutiv al societăţii, Redactarea contractul de comodat pentru sediu firmă, Completarea formularelor și declaraţiilor necesare înregistrării la ONRC

Cum procedăm

Ascultăm

Pentru a ne asigura că înțelegem pe deplin afacerea ta.

Prețuri accesibile

Din respect pentru tine și afacerea ta.

Disponibili

Pentru a-ți oferii informații și soluții atunci când ai nevoie de ele.

Te sfătuim

Cât mai bine asigurându-te că beneficiezi în totalitate de experiența, profesionalismul și atenția noastră.

Înțelegem

Poziția ta financiară și căutăm să îți oferim cele mai bune soluții.

Oferim soluții

Pentru a te ajuta în gestionarea, conducera și dezvoltarea afacerii.

Dorești să ne contactezi în legătură cu debutul în afaceri