PFA, Întreprindere individuală

Prestez servicii de întreținere și reparații. Afacerea aceasta reprezintă totul pentru mine și familia mea. Cum mă asigur că este rentabilă și va fi de succes în viitor?

Societăți mici

Dețin o microîntreprindere cu activitate de comerț. Aș dorii să știu cum pot să o dezvolt și să o transform într-un succes?

Administrator societate

Suntem mândrii de afacerea pe care am construit-o și am dorii să ne asigurăm că aceasta v-a continua să crească atât în vânzări cât și în profit.

Declarații fiscale și statistice

Declarațiile îmi dau bătăi de cap, nu știu ce declarații trebuie să depun, cum să completez, când și unde să le depun. Cum aș putea să scap de grija lor?

Taxe și impozite

Știu că evaziunea fiscală este o ilegalitate - dar chiar nu vreau să plătesc mai multe taxe decât sunt obligat legal să o fac.

Activități de contabilitate

Activitatea societății noastre a crescut și suntem foarte fericiți. Dorim să ne continuăm dezvoltarea asigurându-ne că suntem în regulă cu toate documentele societății.

Situații financiare

Rezultatele financiare din anul anterior nu au fost satisfăcătoare dorim să găsim cauzele și să dezvoltăm o strategie de creștere sustenabilă pentru anul acesta și anii viitori. Avem nevoie de ajutor.

Bella Expert Cont este atentă la nevoile proprietarilor de afaceri

Dedicată în rezolvarea și susținerea voastră

Transport internațional

Microentități

Comerț cu mâncare și băuturi

Micoîntreprinderi

Servicii de întreținere

Întreprinderi individuale

Agricultură

Persoane fizice autorizate

Dorești să ne contactezi în legătură cu soluții pentru afaceri