• 0720358874
  • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Tu și familia ta

Debutul în afaceri

Ca și tânăr întreprinzător pornești în afaceri cu mult entuziasm, dar ai luat în considerare toate aspectele pentru a te asigura că o să ai succes?

Abordare

Te-ai gândit cum vei reuși să-ți îndeplinești obligațiile contractuale, legale și fiscale în aglomeratia de zi cu zi?

Dorințe

Te-ai gândit ce vrei să câștigi din afacerea ta, ce strategie adopți și cum o să măsori succesul?

Ajutor

Bella Expert Cont este firma de contabilitate și expertiză contabilă care vă stă la dispoziție oferindu-vă posibilitatea de a înțelege, de a interpreta și de a utiliza cât mai eficient informațiile financiare ale afacerii voastre fiind dispusă să vă ajute în dezvoltarea unei afaceri puternice și de durată. La Bella Expert Cont fiecare client beneficiază de toată atenția, cunoștințele și sprijinul nostru. Ne facem timp pentru a te asculta, înțelege și oferii cele mai bune sfaturi, servicii și suport pentru afacerea ta.

Soluțiile noastre pentru succes

Idei și planuri de afacere

Toți ne dorim ca visele frumoase să se transforme în realitate. Acest lucru este posibil dacă înainte de a deschide afacerea aflii care sunt punctele tale forte și slabe precum și șansele și riscurile ce te așteaptă în această aventură. Vă putem ajuta în această procedură prin: oferirea de chestionare, sfaturi, strategii și modele de afaceri, studierea pieței și a concurenței, identificarea problemelor din piață și a oportunităților, găsirea soluției optime de acces pe piață în funcție de dorințele clienților

Planificarea finanțelor personale

Mulți oameni pornesc în afaceri fără a ține cont de necesitățile financiare viitoare. Este ușor să confunzi nevoile personale cu cele ale afacerii, precum și forma afacerii cu imaginea de ansamblu. La Bella Expert Cont facem lucrurile diferit. Pentru ați oferii sfaturi personalizate este nevoie să înțelegem în totalitate ce dorești să obții cu banii tăi. Prin stabilirea obiectivelor îți arătăm pașii ce trebuiesc făcuți pentru ați transforma visele în realitate. Bella Expert Cont este o firma de contabilitate și consultații fiscale care dorește să-ți ofere cele mai bune sfaturi, servicii și suport.

Alegerea afacerii

Existența diverselor forme de afaceri te pune în dificultate. Sfaturile noastre oferite în urma discuților purtate cu tine te vor ajuta să alegi forma de afacere ce se adaptează cel mai bine nevoilor tale. Alegerea se v-a face în funcție de două criterii: - obiectivele tale financiare, - accesul la banii investiți. Analizăm avantajele fiscale viitoare, răspunderea juridică, posibilitatea de a te dezvolta și transforma în alt tip de societate, ușurința de operare și portabilitate. Considerăm că abordarea noastră la planificarea afacerii împreună cu cunoștințele dobândite, ne diferențiază de alți consultanți.

Deschiderea firmei

Nu știi ce documente sunt necesare înființării unei societăți, unde trebuie să mergi și ce trebuie să faci, formularele îți dau bătăi de cap iar tu nu stai bine cu timpul. Bella Expert Cont este o firmă de contabilitate și consultații fiscale care dorește să-ți ofere cele mai bune sfaturi, servicii și suport. Vă putem ajuta cu următoarele documente: verificarea și rezervarea firmei, stabilirea domeniului de activitate, redactarea actul constitutiv al societăţii, redactarea contractul de comodat pentru sediu firmă, completarea formularelor și declaraţiilor necesare înregistrării la ONRC.

Taxe, impozite și declarații

Necunoașterea legislației reprezintă o problemă pentru tine, nu știi care sunt obligațiile tale fiscale și declarative. Îți faci griji în privința amenzilor și a penalităților. Dacă taxa pe valoare adăugată este o dilemă pentru tine, nu o înţelegeţi sau ai nelămuriri iți oferim sfaturi și suport în luarea deciziei optime pentru reuşita afacerii. Te putem ajuta cu declarațiile de înregistrare fiscală, cu cele aferente salariațiilor, de venit, intracomunitare și cu cele statistice în cazul în care ai nelamuriri sau nu te descurci cu ele. Te informăm în privinţa noutăţiilor privind impozitul pe profit sau venit, impozite directe şi indirecte, impozit pe salarii, asigurări sociale şi oferim variante adaptabile afacerii.

Salariați, salarii și contribuții

Planifici să angajezi personal pentru afacerea ta dar nu știi dacă angajatul corespunde postului disponibil, dacă există o varianta optimă de angajare, cum să il angajezi cu timp parțial sau normă întreagă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, cu salariul minim pe economie sau mai mare, cât te costă un salariat și care este valoarea contribuțiilor și taxelor ce trebuiesc plătite pentru un salariat, cum demarezi procedura de angajare, ce documente trebuie să prezinte viitorul angajat, când, cum și unde se declară angajarea unui salariat, poți beneficia de avantaje financiare sau fiscale la angajarea unui salariat? Personalul Bella Expert Cont are pregătirea, capacitatea și disponibilitatea de a vă ajuta în privința salariaților. Oferim sfaturi, servicii și suport în alegerea variantei optime de angajare în funcție de necesitățile afacerii voastre și de capacitatea financiară.

Evidență contabilă și registre

Gestionarea propriei afaceri poate fi simplă astfel încât să nu ai nevoie de serviciile unui contabil. Oricum este uimitor cât de repede poate fi adăugată complexitatea, noi prevederi legislative, obligația achiziției și completării unor noi registre, angajări de personal, declarații, taxe și impozite noi. Înregistrarea eronată a plăților/încasărilor, efectuarea de tranzacții neautorizate și nejustificate, depășirea plafonului de plăți în lei/valută, lipsa notelor de intrare -recepție, evidență eronată a stocului de marfă, state de plată necorelate cu pontajul și declarația, calculul greșit al taxei pe valoarea adăugată sau a impozitului, necompletarea registrului de casă și a registre obligatorii, lipsa jurnalelor de vânzări și cumpărări, toate contribuie încet și sigur la eșecul afacerii tale. Este mai sigur să lăsați personalul specializat al Bella Expert Cont să vă ofere ajutor în aceste proceduri.

Marketing și vânzări

Vrei să-ți promovezi afacerea, cauți căi pentru creșterea vânzărilor, vrei să lansezi un nou produs/serviciu și ai nevoie de o strategie care să te ajute să-ți atingi obiectivele. Ai nevoie de ajutor în elaborarea metodelor de promovare a produsului/serviciului, în privința alegerii tipului de relaționare cu clienții, a metodelor de distribuție, stabilirii prețului de vânzare, , termenilor de încasare și plată. La Bella Expert Cont fiecare client beneficiază de toată atenția, cunoștințele și sprijinul nostru. Ne facem timp pentru a te asculta, înțelege și oferii soluții constructive pentru afacerea ta. Te putem ajuta prin - analiza condițiilor de piață, elaborarea politicilor de preț în funcție de cost, piață și concurență, stabilirea bugetului pentru demararea procedurii de promovare, alegerea metodei optime de promovare în funcție de bugetul stabilit, demararea procedurilor de promovare.

Dorești să ne contactezi în legătură cu soluții pentru succes

Contact

Logo2 BellaExpertContPentru tine, familie și afacerea ta.

A: Brașov, Str. Manole Diamandi nr.4

T: 0720 358 874

F: 0368 800 019

E:

Noutăţi prin email

Înscrie-te pentru a primi noutăți, actualizări sau sfaturi utile.

© 2016 Bella Expert Cont SRL. Toate drepturile rezervate.

Caută